Αυγουστίνα Γκαλιτσοπούλου

Αυγουστίνα Γκαλιτσοπούλου

Διευθύντρια Υγιεινής Εγκαταστάσεων και Ασφάλειας Τροφίμων, Δ. Μασούτης Α.Ε.

Η Αυγουστίνα Γκαλιτσοπούλου είναι πτυχιούχος της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού στην επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων (MSc) του ίδιου Πανεπιστήμιου. Το 2014 απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα (PhD-Philosophy Doctorate) πάνω στην ασφάλεια και τοξικολογία τροφίμων στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει διατελέσει Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας σε σημαντικές εταιρείες του αγροδιατροφικού τομέα και έχει υποστηρίξει για πάνω από δέκα χρόνια την ασφάλεια των προϊόντων retail για αλυσίδες σε Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις σε αξιόλογα διεθνή συνέδρια και περιοδικά, καθώς και δύο τίτλους πατέντας για προϊόντα υψηλής περιβαλλοντικής και διατροφικής αξίας.