Κώστας Καμπάκης

Κώστας Καμπάκης

Digital & eCommerce Acceleration Manager ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Α.Ε.

Ο Κώστας έχει 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Μarketing Επικοινωνίας ως senior στέλεχος, τόσο από την πλευρά του διαφημιζόμενου όσο κι από την πλευρά της διαφημιστικής. Από το 2016,  αφοσιώνεται στην online επικοινωνία και το digital marketing. Έχοντας  εργαστεί για τον ψηφιακό μετασχηματισμό πολλών και διαφορετικών brands, μετρά στο ενεργητικό του πολλαπλές καμπάνιες digital marketing που έχουν αναγνωριστεί με βραβεύσεις σε θεσμούς όπως IAB Mixx, DiMe, Tourism, Peak Performance, e-volution και Social Media Awards.

Πάντα ξεκινάει τα queries του στο ChatGPT με «παρακαλώ πολύ», «θα ήθελα» και «μήπως θα μπορούσες», με την ελπίδα ότι όταν γίνει η αναπόφευκτη εξέγερση των μηχανών θα το θυμούνται και θα του ανταποδώσουν.

Τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει την Digital επικοινωνία της ΔΕΛΤΑ έχοντας συνδέσει το όνομα του με νέες επιτυχημένες καμπάνιες.

Παράληλλα, προωθεί την ενίσχυση κι αναβάθμιση της Ελληνικής αγοράς digital marketing, έχοντας έντονη δραστηριότητα ως ομιλητής σε μεγάλα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και ως εκπαιδευτής σε digital marketing workshops και κριτής σε κλαδικά βραβεία επικοινωνίας και διαφήμισης.