Μιχάλης Τζαγκαράκης

Μιχάλης Τζαγκαράκης

Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing, Super Market Χαλκιαδάκης

Είμαι ο Μιχάλης Τζαγκαράκης, διευθυντής marketing και επικοινωνίας των super markets Χαλκιαδάκης από τον Ιούλιο του 2015.
Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με άριστη γνώση αγγλικών.
Από το 2006 ως το 2015 εργάστηκα ως οικονομικός αναλυτής στην Colgate Palmolive Hellas με έδρα την Αθήνα, ενώ από το 2015 ως σήμερα είμαι στη Διεύθυνση Marketing και Επικοινωνίας των super markets Χαλκιαδάκης.
Κατά την περίοδο αυτή, στόχος μου είναι η προώθηση της εμπορικής πολιτικής της Χαλκιαδάκης ΑΕ, ο σχεδιασμός της ψηφιακής παρουσίας της εταιρείας, η επικοινωνία με τους πελάτες αλλά και η εσωτερική επικοινωνία με τους εργαζομένους της εταιρείας μας.
Τέλος, σημαντική είναι η συμβολή μου στον στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, γιατί πλέον δεν αρκεί να είσαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά ο καλύτερος για τον κόσμο.»