Νικόλαος Χριστοδούλου

Νικόλαος Χριστοδούλου

Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος CHB

Ο Νικόλαος Χριστοδούλου είναι Διευθύνων Σύμβουλος στον Όμιλο CHB, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους επεξεργασίας φρούτων στην Ελλάδα με παγκόσμιο προσανατολισμό, γνωστό επίσης για την επιτυχημένη μάρκα χυμών «Οικογένεια Χριστοδούλου».

Είναι πτυχιούχος BSc (Hons) Μηχανολογίας του UMIST (The University of Manchester) & The Open University (UK) και κάτοχος διπλώματος στο Innovation Design Environment and Strategy (IDEAS) από το The Open University. Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς το Πρόγραμμα Γενικής Διοίκησης στο Harvard Business School, ενώ πρόσφατα παρακολούθησε το Executive Program in "Blockchain Technologies:  Sloan School of Management” του MIT.

Ο κ. Χριστοδούλου είναι μέλος της Endeavor, ενός παγκόσμιου Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού και υποστηρίζει μέσω στρατηγικής καθοδήγησης επιχειρηματίες με υψηλό αντίκτυπο, ως εντεταλμένος μέντοράς τους. Έχει συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε διάφορα συνέδρια και οικονομικά φόρουμ. Είναι επίσης μέλος της Ένωσης Αποφοίτων του Χάρβαρντ, του CEO Club Greece και του ΣΕΒΕ, καθώς και του Συνδέσμου Ελλήνων Κονσερβοποιών.