Φίλιππος Χατζηιωάννου

Φίλιππος Χατζηιωάννου

Retail & Fuel B.S. Director, SingularLogic

Από το 1996 στην ICL/Fujitsu Services και από το 2006 μέσω εξαγοράς στην SingularLogic, διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής με έμφαση και προσήλωση στους τομείς του Retail & Fuel.

Με πιστοποίηση PMP από το 2005 και αρχικά ως Services & PM Manager, οδήγησε σε πολυάριθμες πετυχημένες υλοποιήσεις έργων Retail ευρείας κλίμακας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2012 ανέλαβε επικεφαλής των πωλήσεων Retail & Fuel και πέτυχε τη μεγέθυνση της δραστηριότητας Fuel και συνεργασίες με διακεκριμένους Retailers του εξωτερικού.

Από το 2018 έχει τη διεύθυνση της επιχειρηματικής μονάδας Retail & Fuel της SingularLogic και έχει ενισχύσει το ρόλο της ως integrator με σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κλάδο του λιανεμπορίου και το σύνολο των εταιρειών πετρελαιοειδών, που λειτουργούν δικά τους δίκτυα λιανικής.

Με πολυεθνική καταγωγή και κουλτούρα είναι παντρεμένος με 3 παιδιά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), με μεταπτυχιακές σπουδές ΜΒΑ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.